Dret immobiliari

Sobre nosaltres

Col·lectiu Ronda

Una cooperativa jurídic amb 50 anys d’història

Som una cooperativa d’advocats i advocades i d’altres professionals que ens dediquem a l’assessoria jurídica, laboral, fiscal a persones i l’acompanyament d’entitats de l’economia social. Som més de cent professionals que entenem el dret i l’assessorament a entitats com exercicis per a la construcció d’un món més just i solidari.

Defensem els drets individuals i col·lectius de les persones amb un servei jurídic compromès i de qualitat. Però també donem serveis d’assessoria per a la constitució de cooperatives i entitats, així com acompanyament professional a autònoms.

UN EQUIP ESPECIALITZAT EN DRET IMMOBILIARI I PATRIMONIAL

Montse Serrano
Advocada amb més de 20 anys de trajectòria professional en l’àmbit del Dret immobiliari, arrendaments urbans, comunitats de propietaris i vicis de la construcció. Entre altres, ha estat l’advocada d’aconseguir la primera sentència sobre l’abusivitat de clàusules en contractes de lloguer del fons immobiliari Azora.

Oscar Serrano
Advocat especialitzat en la defensa dels drets dels consumidors afectats per la comercialització irregular de productes financers com execucions hipotecàries, deute subordinat, clàusules sòl, IRPH, swaps hipotecaris o bons d’empresa. Especialista en Dret immobiliari i Dret de l’edificació, especialment en matèria de defectes constructius.

Mercè Freiria
Advocada amb més de 15 anys d’experiència en aspectes de Dret Civil, Economia Personal, Medi Ambient, Dret Immobiliari i Dret Bancari amb totes les àrees que es relacionen amb les males pràctiques cap a persones consumidores. Treballa al despatx de Mollet.

Judith Franco
Advocada especialitzada en Dret Civil i Dret de Família, Dret Bancari i abusos cap a persones consumidores tant en matèria bancària com immobiliària. Treballa habitualment al despatx de Col·lectiu Ronda de Rubí.

Mercè Sanjuan
Advocada especialista en Dret Bancari i la defensa dels drets dels consumidors per la comercialització irregular de productes, així com experiència en arrendaments urbans i propietat horitzontal (problemes o qüestions relacionades amb les comunitats de propietaris).

Agnès Garcia
Advocada especialitzada en Dret Civil, Dret de Família, Dret administratiu, així com mala praxis en l’àmbit mèdic i en urbanisme, i els abusos cap a persones consumidores en matèria bancària i immobiliària. Treballa habitualment al despatx de Mataró.

Cristina Puga
Advocada especialitzada en Dret de Família, Dret Civil i Dret bancari, així com tots els abusos cap a persones consumidores en matèria bancària i immobiliària. Treballa habitualment al despatx de Cerdanyola.

Elena Albouy
Advocada especialitzada Dret bancari i de consum (nul·litat dels crèdits revolving, clàusules abusives ens préstecs hipotecaris…), així com en l’àmbit del dret patrimonial, especialment en qüestions arrendatàries, comunitats de veïns i veïnes compravendes d’immobles.

cOL·LECTIU rONDA

Visita el nostre web:
http://www.cronda.coop

Blog at WordPress.com.